8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2.
Tel: +36 70 501 8507
Close
8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2
+36 70 501 8507
Előd Botond

Előd Botond

Vitorlás edző, képesített oktató, skipper, charter manager, horgászvezető
Magamról

22 éve indultam az első vitorlásversenyen. Már akkor, gyermekként rabul ejtett a természet közelsége és a rengeteg izgalom, amit minden egyes vízen töltött perc tartogat. Ez egy életforma. Mindig is a többszemélyes hajóosztályok vonzottak igazán, ilyenekben szeltem a legtöbb hullámot.

Ezeknél, a technikai és természeti tényezőkön kívül a csapat és annak egysége is hatalmas hangsúllyal bír. Magyar Bajnoki címeim közül a 2012-ben szerzett elsőségünkért kapott díj csillog a legfényesebben számomra, amit 49er osztályban szereztünk. Ez a legakrobatikusabb olimpiai hajó. Ezután döntenem kellett és most már tudom, helyesen választottam. Elkezdtem edzőként gyermekekkel foglalkozni és az idősebb korosztálynak is átadni azt a tudást, amit én is nagy vitorlázóktól tanultam. Abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy felkértek egy Magyarországon újnak számító utánpótlás hajóosztály bevezetésének előkészítésére. Az első magyar 29er egységek az irányításom alatt élvezhették először a skiffekkel való siklás szabadságát.

A hajózáson kívül is imádtam a háborítatlan kékséget fürkészni és a gyerekként aktív, majd sok évig feledésbe merült horgászat is egyre nagyobb teret nyert életemben. 8 éve már, hogy a pergetés a legkedvesebb módszer, aminek minden formáját aktívan űzöm. 2015-ben felkértek a SavageGear termékek tesztelésére, aminek köszönhetően rengeteg káprázatos élmény vésődött az emlékezetembe.

Így már tényleg minden időmet a vízen tölthetem, szóval ha valaki, akkor én bizton állíthatom, a VízenJó!

Telefon: +36 70 501 8507
8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2