8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2.
Tel: +36 70 501 8507
Close
8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2
+36 70 501 8507

Rólunk

Filozófiánk

A legmagasabb színvonalú vízi programokon és az ahhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokon keresztül mutatjuk meg vendégeinknek a Balaton ezer arcát. Olyan perspektívából tapasztalhatja meg a tó báját és a természet szépségét minden szeszélyével, ami Önt is garantáltan rabul ejti.

Úgy véljük a Balaton mindenkié, így a vitorlázás szermeseinek épp olyan tartalmas programokkal tudunk szolgálni, mint az elhivatott vagy kezdő horgászoknak. Segítünk vendégeinknek elsajátítani a biztonságos, esetleg professzionális hajózást vagy a legeredményesebb halfogási technikákat.

A legfontosabb motivációs tényező életünkben, hogy vendégeinknek mindig eszébe jusson a nálunk átélt élmények kapcsán, hogy a VízenJó!

Rólunk mondták

2013 nyarán kezdtem el vitorlázni Botonddal. A célom az volt, hogy hobbi szinten megtanuljam a hajózás rejtelmeit. Azóta rendszeresen meglátogatjuk Őt a Balatonon barátaimmal, 5-12 fős csapatokban, és vízre szállunk néha kisebb, néha nagyobb hajóval. Bátran állítom, hogy eddigi vitorlázós kalandjaink során a matróz társaság minden egyes tagja jól érezte magát a fedélzetén.

Kiss Viktória
Kiss ViktóriaBudapest

Miközben jó levegőn, kellemes környezetben tölthetjük az időt, kapitányunk meséi által betekintést nyerhetünk az ezerarcú Balaton mindennapjaiba. Boti folyamatosan törekszik arra, hogy felkeltse érdeklődésünket a vízi világ adottságaival kapcsolatban és közben észre sem vesszük, hogy megtanított minket vitorlázni. Példamutatóan feltalálja magát a vízen előforduló zord, zivataros helyzetekben is. Előfordult, hogy a tó közepén váratlanul viharba keveredtünk, máskor hétágra sütött a nap és csak kis szellővel, lassan suhantunk a vízen. A viszontagságok ellenére mindig széles mosollyal és magabiztosan vezetett minket a vízi világ útjain.

Sváb Balázs
Sváb BalázsBudapest

Barátaim közül sokan jelezték az elmúlt pár évben, hogy szívesen vízre szállnának Botonddal máskor is. Az első csak a kezdet volt. Többen visszatértek hozzá az első vitorlázás után és bátorítására vitorlás jogosítványt is szereztek.

Orosz Lajos
Orosz LajosBudapest

Mindig derűs, vidám és komoly edző egy személyben. Rendkívül megfontolt, magabiztos, határozott és segítőkész. A hajókázás során kedves történeteket oszt meg velünk és lelkesen tesz azért, hogy mindenki jól érezze magát a társaságában, legyen unalmas szélcsend vagy háborogjon a Magyar Tenger.

Szőcs Dániel
Szőcs DánielBudapest

Csapatunk

Előd Botond
Vitorlás edző, képesített oktató, skipper, charter manager, horgászvezető
Számfira Balázs
Horgászvezető
Telefon: +36 70 501 8507
8230 Balatonfüred Zákonyi Ferenc u. 2